HOLDINA benzinske pumpe

Klasične benzinske pumbe odavno su prošlost, a trendovi iz zapadnih zemaja, gdje benzinska stanica predstavlja malu trgovinu u kojoj možete kupiti gotovo sve, stigli su i u našu zemlju.

Saznajte više

Opis

Danas benzinska stanica zadržava prvobitnu funkciju, ali i dobija jednu sasvim novu dimenziju prilagođenosti današnjim potrebama fleksibilnog i spontanog potrošača koji na ovom prodajnom mjestu može obaviti kupovinu u bilo koje vrijeme i po cijenama na koje su navikli u supermarketima. Benzinske pumpe preuređene u moderna odmarališta, gdje možete popiti kafu, pojesti svježe pripremljen sendvič ili samo kupuiti sve potrebno pecivo za daljnji put. Stoga je i marketing na benzinskim pumbama znatno dobio na vrijednosti. Max medija svojim klijentima nudi oglašavanje na benzinskim stanicama Hold Ina grupacije, u čijoj mreži se nalazi 70 benzinskih stanica širom Bosne i Hercegovine. Ponuda se sastoji od B4 i A4 LED plakata koji se nalaze na mjestima obavljanja robno novčanih transakcija, stoga čine najefektnije mjesto za vidljivost vašeg brenda ili proizvoda. Prema istraživanju marketinških agencija, kupci izuzetno dobro reagiraju na reklame ovog tipa, a njihov učinak je maksimalan zbog činjenice da se nalaze u razini očiju vozača ili drugog posjetioca i navode ga na direktnu kupovinu proizvoda koji se reklamira.


Natrag

maxmedia pumpe

maxmedia pumpe

maxmedia pumpe

Kontaktirajte nas

Ako ste zainteresirani za jednu od gore navedenih usluga i pogodnosti koje nudimo, kontaktirajte nas danas i saznajte kako vam možemo pomoći pri osmišljavanju odgovarajućeg i najučinkovitijeg oglašavanja za vas.