Krovne pozicije

Jedna od najefektnijih i najvidljivijih vrsta vanjskog oglašavanja. Riječ je o reklamama institucionalnog tipa i obično služe za korporativno oglašavanje kompanije.

Saznajte više

Opis

Predviđene su za dugogodišnji zakup, a njihova vidljivost je konstatna, 24h sata, sedam dana u sedmici, tokom cijele godine, dok puni efekat dobijaju noću, jer su obično osvjetljene neonskom ili LED rasvjetom. Kada želite ostvariti dominaciju nad većim prostorom, pokazati puni potencijal i snagu vaše kompanije, svjetleća krovna reklama predstavlja pretižan i impresivan elemenat kojim ćete zasigurno dobiti pozornost vaših potencijalnih kupaca. Izrađuju se od najkvalitetnijih materijala što im osigurava dugovječnost i pouzdanost, čime je obim servisa i održavanja sveden na minimum. Postavljanje svjetlećih krovnih reklama je složen projekat koji zahtijeva iskustvo i visoku kvalifikaciju koju naši stručnjaci posjeduju.


Natrag

linex pofalići

VW - pofalići

Zenica - Londža

Kontaktirajte nas

Ako ste zainteresirani za jednu od gore navedenih usluga i pogodnosti koje nudimo, kontaktirajte nas danas i saznajte kako vam možemo pomoći pri osmišljavanju odgovarajućeg i najučinkovitijeg oglašavanja za vas.