LED City Info Point

Max media kao predvodnik trendova u oblasti outdoor oglašavanja na bh. tržištu razvila i jedan potpuno novi kanal oglašavanja tzv. City Info Point.

Saznajte više

Opis

Ovaj format oglašavanja pripada kategoriji premium city lighta u kombinaciji sa Led Displayem.
Smješten je u srcu Baščaršije, svega nekoliko metara od polazne tramvajske stanice Baščaršija. Projekat predstavlja savremen način komuniciranja s mnogobrojnim domaćim i stranim turistima koji posjećuju glavni grad Bosne i Hercegovine.
S druge strane, ostavlja mogućnost i kompanijama da putem ovog kanala plasiraju svoju reklamu i na taj način targetiraju širu ciljnu skupinu. City Info Point podržan je od strane Općine stari Grad, Turističke zajednice KS te prvog turističkog vodiča u BiH, Rut Map. City Info Point podržava statični te video format oglašavanja u formatu 9:16.
Agencija Max Media trenutno radi na razvoju, projektovanju i implementaciji ovog formata na nekoliko lokacija u užem centru grada, čime razvija svoju mrežu oglasnih površina nudeći klijentima digitalno, outdoor i indoor oglašavanje širom Bosne i Hercegovine.

Dimenzija : 1,00 m x 2,00 m
Rezolucija : 384 x 768 px

Natrag

city info point max media

city info point max media

city info point max media

Kontaktirajte nas

Ako ste zainteresirani za jednu od gore navedenih usluga i pogodnosti koje nudimo, kontaktirajte nas danas i saznajte kako vam možemo pomoći pri osmišljavanju odgovarajućeg i najučinkovitijeg oglašavanja za vas.