Sunnyland Trebević

Sunnyland je prvi zabavni park s Alpine Coasterom u Bosni i Hercegovini, dok je Max Media zvanična marketinška agencija ovog objekta. U tom segmentu, u mogućnosti smo organizirati promocije,seminare, poslovne zabave ili druge sadržaje za klijente kao i izvršiti zakup oglasnih površina u unutrašnjem i vanjskom dijelu objekta.

Kanali oglašavanja

Zašto odabrati Sunnyland?

Glavna atrakcija Sunnylanda svakako je alpine coaster koji posjetiocima pruža adrenalinsku vožnju i iskustvo za pamćenje. Ukoliko želite drugačiji i efektniji način oglašavanja, Max Media nudi vam mogućnost brendiranja kroz lijepljenje PVC naljepnice na naslonjač, bok, zadnji ili prednji dio vozila. Na ovaj način pruža vam se mogućnost da vaš brend direktno uoči 40.000 posjetioca koji će svoje utiske podijeliti i preko društvenih mreža,praveći selfije iz Alpine coastera.
Unutar Sunnylanda nalazi se i restoran Oxygen s predivnim pogledom na grad i pažljivo biranom gastronomskom ponudom. Nudimo vam mogućnost da ovaj restoran opuštajućeg ambijenta nosi ime vašeg brenda kroz izradu 3D svjetleće reklama na glavnom ulazu objekat. Osim toga, nudimo brendiranje uniformi, menija i drugih detalja u enterijeru čime će vaš aciljna skupina kroz sve elemente koji im pružaju zadovoljstvo u ovom objektu diretnopovezati sa vašim brendom.
U Sunnylandu se nalazi i nekoliko pozicija previđenih za reklamu vašeg brenda poput:
Light box-a sa stalkom za promo materijale
Zidne tapete u igraonici
Klik klakovi u ženskim i muškim totaletima koji kao marketinški alat jako dobro funkcioniraju jer imate zatvorenu publiku i vaša poruka se ne miješa s drugim porukama. Tipičan muškarac provest će u prosjeku 40 sekundi u pisoaru - to je 40 sekundi nepodijeljene pažnje za vašu marketinšku poruku. Prihvatljivost takve poruke je izrazito visoka zbog činjenice da će 75% posjetitelja u restoranu, baru, noćnom klubu ili sportskom mjestu koristiti toalet.

Kontaktirajte nas

Ako ste zainteresirani za jednu od gore navedenih usluga i pogodnosti koje nudimo, kontaktirajte nas danas i saznajte kako vam možemo pomoći pri osmišljavanju odgovarajućeg i najučinkovitijeg oglašavanja za vas.