Na početak

Digitalni marketing

Bez digitalnog marketinga, današnji marketinški svijet je gotovo nezamisliv. Njegova prisutnost je postala vrlo bitan segment svakog uspješnog biznisa.Društvene mreže su promijenile ne samo način na koji komuniciramo, već i način na koji se ponašamo i šta radimo. U nastavku smo za vas izdvojili nekoliko kanala putem kojih možete doći do svojih ciljnih skupina, jednostavno i efikasno.

Ukoliko imate jasno definisane ciljeve Vašeg poslovanja na digitalnim kanalima komunikacije,  ili ih želite postaviti kako bi pospješili vidljivost i efikasnost Vašeg biznisa, javite nam se!

Facebook i Instagram oglašavanje

ADMINISTRACIJA I KREIRANJE STRANICA

KREIRANJE SADRŽAJA

OGLAŠAVANJE

ANALITIKA I IZVJEŠTAVANJE

Viber oglašavanje

OGLAŠAVANJE POST CALL/MSSGS

POST CALL/MSSGS usluga Viber platforme korisnicima aplikacije plasira oglase/poruke unutar liste poruka, te nakon obavljenog poziva.

CHAT BOT

Chat bot u Viberu pružaju veliku priliku za privlačenje publike na personalizirani način. Daljnja evolucija i integracija s novim funkcijama gotovo su iza ugla kao što su naručivanje i plaćanje roba te usluga unutar aplikacije.

STIKERI

Promotivni stikeri su jedna od mogućnosti putem koje podižemo svijest o Brendu, te ga približavamo ciljnoj/ciljnim skupinama. Jednostavni su za korištenje, a ukoliko se kreiraju na pravi način mogu postati viralni i tako kreirati dodatnu vrijednost kompaniji/brendu.

PORUKE

Promotivne tekstualne poruke vam omogućavaju da obavještavate i informišete korisnike Vibera o svojim promocijama, novostima u ponudi, ili novim proizvodima.
Za tu svrhu je obavezno da imate svoju bazu korisnika koji su se prijavili i dali saglasnost da na taj način budu obavještavani.

WhatsApp oglašavanje

BUSINESS APP

Stvorite poslovni profil s korisnim informacijama za svoje klijente kao što su adresa, opis kompanije, adresa e-pošte i internet stranica.

Brzi odgovori omogućavaju vam da spremite i ponovno koristite poruke koje često šaljete tako da možete jednostavno odgovoriti na česta pitanja u tren oka.

OGLAŠAVANJE – 1na1

Želite povećati posjećenost web stranice/web shopa, praviti konverziju posjetioca sa dostupnih mreža ili povećati broj upita/poruka koje šalju korisnici/klijenti?

Google oglašavanje

GDN – Google Display Network oglašavanje

GOOGLE SEARCH oglašavanje po ključnim riječima

KREIRANJE/PLAIRANJE/REALIZACIJA KAMPANJA

ANALITIKA I IZVJEŠTAVANJE

Trebate Facebook, Instagram, linkedin, Youtube, Google, Viber ili WhatsApp oglašavanje?

Kontaktirajte nas!