Cursor

mode

Language Support

logo
logo

Javite nam se za saradnju

Oglašavanje

Outdoor

Rastuća urbanizacija, digitalizacija i nove tehnološke inovacije u jednom trenutku učinile su da vanjsko oglašavanje (Outdoor) izgleda kao potpuno zastario način oglašavanja, međutim takav stav ubrzo je opovrgnut s bezbroj činjenica.

Danas se ova vrsta medija konstatno transformiše, unapređuje te omogućava bržu, efikasniju i fleksibilniju komunikaciju na zadovoljstvo i klijenata i potrošača. Prema zvaničnim podacima Američke agencije za outdoor oglašavanje, vanjsko oglašavanje je najveći rastući medij u svijetu odmah poslije digitalnih medija.
 

Prema zvaničnim podacima Američke agencije za outdoor oglašavanje, vanjsko oglašavanje je najveći rastući medij u svijetu odmah poslije digitalnih medija.

WALLSCAPE

 

Fantastičan medij za oglašavanje na otvorenom, jer ostvaruje potpunu dominaciju u području gdje je postavljen. Ovaj oblik OOH oglašavanja je posebno koristan u otkrivanju novih proizvoda i stvaranju svijesti o brendu. Wallscape je potpis svake oudoor kampanje, a u svjetskim marketing istraživanjima zauzima prvo mjesto kao fleksibilan reklamni element sa neograničenim mogućnostima. Jedna od glavnih prednosti wallscape oglašavanje jeste njegov doseg, koji je daleko iznad bilo kojeg drugog oblika vanjskog oglašavanja.

Max Media posjeduje dugogodišnje iskustvo u izradi, projektovanju i implementaciji savršenih wallcape oglasa.

MEGABOARD

 

Zahvaljujući našim megaboardima, nudimo vam maksimalnu vidljivost vašeg brenda u super velikom formatu. Uz naše megaboard reklamne površine nudimo vam maksimalnu vidljivost vašeg brenda u super velikom formatu. Ovaj impresivni reklamni oglašivač pogodan je za razne oblike kreativnih rješenja, poput, ekstenzija i svjetlosnih efekata koji znatno doprinose da poruka bolje komunicira sa publikom u pokretu.

KROVNE REKLAME

 

Predstavljamo vam naše krovne reklame – prostor gdje vaš brend postaje monumentalna pojava. Ovdje, vaša poruka ne samo da se ističe, već dominira nad gradskim pejzažom. S maksimalnom vidljivošću u super velikom formatu, vaša marka postaje nezaobilazna.

 

Naši krovni oglasi su više od običnih reklamnih površina; oni su pozornica za vašu kreativnost. Ekstenzije, svjetlosni efekti, sve su to alati koji pomažu da se vaša poruka istakne na način koji će zapamtiti svako oko koje prođe. Ovo nije samo reklama, ovo je iskustvo.

 

Dopustite da vaša marka zauzme nebo, privlačeći pažnju svakoga tko se kreće ispod. S našim impresivnim krovom reklamnim oglašivačem, komunikacija s publikom u pokretu postaje neodoljiva. Budite veliki. Budite vidljivi. Budite nezaboravni.

BIGBOARD

 

Bigboard karakterišu velike oglasne površine koje se uzdižu sa vrlo visokih konstrukcija i nemoguće ih je ne primijetiti. Prednost putem ovog vida oglašavanja ogleda se u njegovoj zavidnoj veličini i smještanju uz brze ceste, na ulazu i izlazu većih gradova.  Bigboard kao reklamni medij postiže potpun efekat kada se koristi za korporativne kampanje i oglašavanje na duži vremenski period.

BILLBOARD

 

Billboard je jedan od najdostupnijih načina da uspješnost vaše reklamne poruke bude spontano primjećena. Billboard može biti osvjetljen ili neosvjetljen. Svojom raspostranjenošću, jednostavnošću i osvjeteljenjem vašoj reklami daje uspješan efekat oglašavanja. Billboard je jedinstven medij koji komunicira sa publikom u pokretu, najčešće u prometu, jer su najčešće locirani u blizini gradskih saobraćajnica.

Ovaj popularni „jumbo plakat“ postaje funkcionalan istog momenta kada je postavljen, a svoju dunkciju obavlja konstantno. Istraživanja su pokazala da je najefektivniji onaj billboard koji sadrži jednu sliku, ali I jednu poruku dužine do 7 sedam riječi, te koji se nalazi u blizini prodajnog mjesta implicirajući na lokaciju trgovine ili pak direktnu kupovinu.

CITY LIGHT

 

Medij urbanog oglašavanja koji je postavljen pješačkim zonama, shopping centrima, kao i u blizini ili na stanicama javnog prijevoza.

 

Zbog svoje upadljivosti, City Light plakati kao način reklamnog oglašavanja su veoma popularani. Printaju se na specijalne CL papire ili filmove,  na kojima isprintani motiv djeluje izuzetno atraktivno i upečatljivo. Montiraju se na već postojeće City Light reklamne panoe.

LIGHT BOX

 

Težnja ka ispunjenju krajnih ciljeva unapređenja naše kompanije, ogleda se najviše u razvijanju novih tehnika i metoda, sistemima poboljšanja, kao i izrazitom željom za stalnim praćenjem trendova, ali i konstantnom napredovanjem u marketinškom svijetu.

 

Zbog lokacije na kojoj se nalazi možemo reći da je light box medij urbanog oglašavanja